Routebeschrijving

Kindlief

De Redepassage 13, 8254 KC Dronten

Routebeschrijving afdrukken

Kindlief vindt u aan de Redepassage 13, de overdekte passage van het winkelcentrum SuyderSee te Dronten. Rondom het winkelcentrum bevinden zich diverse parkeermogelijkheden. Houdt er wel rekening mee dat het voor een groot gedeelte “blauwe zone” is en dat je de parkeerschijf moet gebruiken.

Met de auto vanuit Emmeloord
Je rijdt op de N307. Op de eerste rotonde neem je de 2de afslag (rechtdoor). Na de brug neem je bij de rotonde de 1ste afslag (rechtsaf) de Noord op. Op de volgende rotonde neem je de 2e afslag (rechtdoor) en op de volgende rotonde neem je weer de 2de afslag (rechtdoor). Na ongeveer 200m kunt je links en rechts parkeren.

Met de auto vanuit Kampen
Je rijdt op de N307 op de grote rotonde neem je de 2de afslag (linksaf) de N305, Biddingringweg, op. Op de volgende rotonde neem je de 1ste afslag(rechtsaf) de Wissel op. Op de volgende rotonde neem je de 2de afslag(linksaf). Na 100 meter sla je de 1ste weg rechtsaf de Oost op. Na ongeveer 500 meter kunt je links en rechts parkeren.

Met de auto vanuit Elburg
Je rijdt op de N309. Aan het einde sla je rechtsaf de N305, Biddingringweg, op. Op de rotonde neem je de 3de afslag(linksaf) de Wissel op. Op de volgende rotonde neem je de 2de afslag(linksaf). Na 100 meter sla je de 1ste weg rechtsaf de Oost op. Na ongeveer 500 meter kun je links en rechts parkeren.

Met de auto vanuit Zeewolde
Je rijdt op de N305, Biddingringweg. Op de rotonde neem je de 3de afslag(linksaf) de Wissel op. Op de volgende rotonde neem je de 2de afslag(linksaf). Na 100 meter sla je de 1ste weg rechtsaf de Oost op. Na ongeveer 500 meter kun je links en rechts parkeren.

Met de auto vanuit Lelystad
Je rijdt op de N307. Op de eerste rotonde neem je de 2de afslag (rechtdoor). Na de brug neem je bij de rotonde de 1ste afslag (rechtsaf) de Noord op. Op de volgende rotonde neem je de 2e afslag (rechtdoor) en op de volgende rotonde neem je weer de 2de afslag (rechtdoor). Na ongeveer 200m kun je links en rechts parkeren.

Met het openbaar vervoer
Het winkelcentrum SuyderSee ligt direct naast het busstation van Dronten. Het busstation is bereikbaar met:
- lijn 147 Emmeloord
- lijn 147 Harderwijk
- lijn 143 Lelystad
- lijn 143 Kampen
- lijn 330 Lelystad
- lijn 330 Zwolle

Voor de exacte bustijden raden wij je aan www.9292ov.nl even raad te plegen.