Positiekleding

Nieuw bij Kindlief is de zwangerschapskleding van Love2Wait, stoere jeans en leuke shirts met fotoprint.
Bij ons kun je ook terecht voor het merk Boob, een Zweeds zwangerschapskledingmerk dat naast hun zwangerschapskleding ook een borstvoedingskleding collectie heeft.
T-shirts, maar ook jurken waarin je op een hele gemakkelijke en discrete manier borstvoeding kunt geven!

Naast onze vaste basiscollectie bestaande uit vele verschillende T-shirts in de meest uiteenlopende modellen en kleuren, stretch geweven broeken en rokken in verschillende lengtes, blouses en natuurlijk de buikbanden hebben wij een steeds wisselende zomer en wintercollectie van Queen Mum, Noppies en nu ook Love2Wait. Queen Mum is trendy, vrouwelijk en heel stoer. Zomers vrolijk en zwierig, ’s winters warm en zacht. Bij Noppies staat comfort voor de zwangere vrouw hoog in het vaandel. Altijd worden er mooie materialen, kleuren en prints gebruikt.

Verder hebben wij een mooie jeanscollectie. Stoer en vrouwelijk in een rokje met laarzen, casual in een hippe spijkerbroek die onder je buik valt, er net op of er helemaal overheen. Cool jeans for hot mamas!

Ook verkopen wij de uitgebreide Noppies bodyfashion collectie in de kleuren nature, zwart en wit. En hebben wij badkleding van Noppies en Queen Mum het hele jaar door.